RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

VIDEO SUA: Stormy Daniels povesteşte, într-un documentar, versiunea sa asupra presupusei aventuri cu Trump

Vedeta americană de filme pentru adulţi Stormy Daniels prezintă într-un documentar difuzat începând de luni versiunea ei despre o presupusă relaţie sexuală cu Donald Trump în 2006, aventură care îl va conduce pe fostul preşedinte la un proces penal la New York în aprilie, notează AFP și Agerpres.

Stormy DanielsFoto: Markus Schreiber / AP / Profimedia

Filmul „Stormy” de pe platforma de streaming Peacock (grupul NBCUniversal) spune timp de aproape două ore, cu ajutorul montajului de interviuri şi imagini de arhivă, povestea lui Stephanie Clifford. Această fostă actriţă porno supranumită Stormy Daniels a devenit o celebritate din cauza consecinţelor judiciare şi politice ale unei scurte aventuri cu Trump. Ceea ce omul de afaceri republican neagă.

  

„Când l-am cunoscut pe Trump (în 2006), mi-a spus că nu şi-ar dori niciodată să fie preşedinte”, povesteşte Clifford în fragmente din acest documentar regizat de Sarah Gibson şi produs de Erin Lee Carr, deja autoare ale unui film despre cântăreaţa Britney Spears.

„Dar Trump a câştigat apoi nominalizarea Partidului Republican” pentru alegerile prezidenţiale din 2016 şi „acolo a început cu adevărat rahatul”, spune această femeie născută în Baton Rouge, Louisiana, în urmă cu doar 45 de ani.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Europol a închis un popular serviciu VPN folosit de infractorii informatici

Redacția

JO Tokyo: Japonia a urcat pe primul loc în clasamentul pe medalii – România, locul 33 după întrecerile de luni

Redacția

VIDEO Imagini cu momentul în care soldații ucraineni din Azovstal sunt preluați în custodie de forțele rusești

Redacția
Încarcă...