NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

VIDEO Protest în Chișinău, la sediul Președinției, organizat de fugarul Ilan Șor/ Oamenii cer demisia Maiei Sandu și și-au montat corturi/ Unii protestatari nu știu de ce au fost aduși: „Încă nu suntem lămuriți”, transmite presa din Moldova

Un protest are loc duminică după-amiază, în Chișinău, la sediul Președinției. Manifestația este organizată de fugarul Ilan Șor și partidul acestuia, susțin jurnaliștii tv8.md, zdg.md, deschide.md și agora.md.

Oamenii cer demisia Maiei Sandu, dar unii protestatari nu știu de ce au fost aduși: „Încă nu suntem lămuriți”, transmite tv8.md.

Oamenii scandează lozinci anti-guvernare și cer demisia președintelui Maia Sandu. Protestatarii susțin că „demisia actualei guvernări este singura soluție la crizele complicate cu care se confruntă Republica Moldova”, conform deschide.md. Video aici.

Unii dintre manifestanți și-au montat corturi, semn că vor protesta mai multe zile, iar jurnaliștii tv8.md au surprins un grup de oameni, care, din spusele lor ar fi fost aduși la Chișinău cu un microbuz, tocmai de la Rezina, de la 100 de kilometri distanță. Video aici.

Advertisements
  

Ilan Șor, deputatul fugar condamnat în 2017 la şapte ani şi şase luni de închisoare pentru fraudă şi spălare de bani, a intervenit prin Skype în timpul protestului de la Președinție, conform zdg.md.

Advertisements

Înainte de asta, liderul Partidului ȘOR a menționat că numărul celor care vor sta în corturi va fi limitat,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Actorul și regizorul american Clint Eastwood a câştigat 6 milioane de dolari după două procese intentate unei companii care se folosea de imaginea sa pentru a promova produse pe bază de canabis

Redacția

Incidentul în care a fost implicat Alec Baldwin: Asistentul regizorului a strigat “pistol rece” înainte de a-i înmâna actorului o armă de foc cu încărcătură reală

Redacția

Ţigări în valoare de peste 93.000 lei, confiscate la frontiera de nord a României

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site