RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ciucă solicită accelerarea implementării proiectelor de investiții în teritoriu

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, vrea continuarea, într-un „ritm susținut și eficient” a proiectelor din cadrul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”, prin care sunt construite drumuri comunle, rețele de apă-canal sau are loc extinderea rețelei de gaze naturale.

Nicolae Ciucă și Gheorghe Flutur în ședința cu colegii din PNL FOTO Facebook N.Ciucă

Nicolae Ciucă și Gheorghe Flutur în ședința cu colegii din PNL FOTO Facebook N.Ciucă

 „Am avut astăzi o nouă ședință de coordonare cu miniștrii și secretari de stat ai Partidului Național Liberal, pentru a discuta despre agenda guvernamentală de săptămâna aceasta, dar și despre prioritățile pe fiecare domeniu.Este important ca toate proiectele mari demarate până acum să fie continuate, într-un ritm susținut și eficient, astfel încât acestea să producă schimbări în bine în viața românilor. Vorbim aici despre reabilitarea și construcția de școli, dar și despre Programele Operaționale Regionale, care vor contribui la modernizarea a sute de orașe din România”, a afirmat șeful PNL, Nicolae Ciucă.

  

Tot pentru a continua dezvoltarea locală și pentru a reduce disparitățile dintre regiuni, una dintre prioritățile PNL este continuarea implementării cu succes a programului liberal ,,Anghel Saligny”, care va asigura fondurile necesare construcției a 10.000 de km de drumuri județene.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Cum a cumpărat Ciolacu antivirale de la “tarabă”, de la “o doamnă care le aducea din Moldova”

Redacția

Florin Cîţu anunţă că Gheorghe Falcă a trecut în tabăra lui

Redacția

VIDEO Anastasiia Gubanova, noua campioană europeană la patinaj artistic

Redacția
Încarcă...