RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

VIDEO | E fascinant ce au scos din apă când au curățat un mare canal din Amsterdam

Recent, mai multe canale din Amsterdam au fost curățate, iar cantitatea de deșeuri scoasă din apă este impresionantă. Cum era de așteptat, majoritatea obiectelor extrase sunt biciclete.

Însă probabil că nici măcar olandezii nu se așteptau să găsească atât de multe vehicule pe două roți pe fundul canalelor din capitala țării lor. Un clip video cu operațiunea a fost publicat pe platforma Reddit.

Finding some surprises while cleaning the canals of Amsterdam
byu/AdministrationSolid4 inBeAmazed

De fiecare dată când gheara metalică intră în apă mai scoate una sau mai multe biciclete, spre bucuria unui copil aflat pe marginea canalului, care nu își poate ascunde încântarea.

Advertisements
  

Citește și: Descoperire TULBURĂTOARE făcută la bordul epavei USS Hornet, faimosul portavion american scufundat de japonezi în 1942

Advertisements

O cantitate impresionantă de deșeuri a fost scoasă acum câțiva ani și din celebrul canal Saint-Martin din Paris, cu o lungime de 4,5 kilometri. Ce s-a descoperit acolo este fascinant. Din lista cu lucruri inedite extrase de pe fundul său fac parte: zeci de scutere și mopede, o motocicletă sport, aparate de radio, telefoane mobile și coșuri de cumpă

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Noapte pasională transformată în tragedie: Un bărbat de 41 de ani A MURIT după ce a luat Viagra și a băut alcool

Redacția

EXCLUSIV VIDEO | Fostul ministru de Externe Cristian Diaconescu, despre ce ar trebui să știm din Tratatul României cu Rusia, în contextul războiului din Ucraina: ”Ambele părți se obligau să nu modifice frontierele prin folosirea forței”

Redacția

Joe Biden, despre sinuciderea liderului ISIS, încolțit de trupele speciale americane: Un gest disperat de lașitate

Redacția
Încarcă...