NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

VIDEO Avion militar american s-a prăbușit peste două case / Piloții s-au catapultat și au fost transportați d urgență la spital

Doi piloţi militari americani au fost salvaţi şi spitalizaţi duminică după ce avionul lor de antrenament s-a prăbuşit în curtea unei reşedinţe dintr-un cartier din apropiere de Fort Worth, statul Texas, au indicat autorităţile, anunță Agerpres, care citează AFP.

Trei case au fost avariate în suburbia Lake Worth, unde piloţii s-au ejectat înainte ca micul lor avion al US Navy să se prăbuşească în vecinătatea unui colegiu. „Niciun locuitor nu a fost rănit. Ambii piloţi au fost transportaţi de urgenţă la spital”, a declarat presei şeful pompierilor din Lake Worth, Ryan Arthur.

„Acest incident ar fi putut fi mult mai grav ştiind că avionul s-a prăbuşit într-o zonă rezidenţială din Lake Worth”, a adăugat el, precizând că, din fericire, avionul s-a prăbuşit într-o curte din spatele unei locuinţe, evitând orice impact direct asupra unei case.

  

Comandamentul de antrenament aeronaval american (CNATRA) a explicat că un aparat T-45C Goshawk al Marinei, un avion de antrenament folosit adesea pe portavioane, s-a prăbuşit la aproximativ două mile (trei kilometri) de o bază militară din Fort Worth.

„Pilotul instructor este în stare stabilă. Starea elevului aviator al Marinei nu se cunoaşte, dar este în viaţă şi primeşte tratament”,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Un consilier local a murit în gravul accident din Vrancea. El conducea microbuzul care a intrat pe contrasens

Redacția

Cum se instalează corect cârligele de remorcare?

Răzvan Grecu

Liga 2: FC Hermannstadt a urcat pe locul 2 – Rezultatele înregistrate duminică

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site