NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași

Viceprimar acuzat că l-a desfigurat pe un sătean. Disputa politică s-a lăsat cu ca¬pete sparte

O dispută politică între localnicii din comuna Lungani s-a lăsat cu ca­pete sparte şi acuze reciproce. Păr­ţile combatante sunt viceprimarul cu atribuţii de primar al co­munei şi un localnic dintr-un alt partid po­litic. Faptul a avut loc sâmbăta trecută atunci când a avut loc un conflict în curtea căminului cultural, în toiul unei nunţi.

 

În urma unei altercaţii, un bărbat s-a ales cu răni, iar poze cu bărbatul rănit au ajuns pe reţelele de socializare de pe Internet care au inflamat spiritele. Fiica bărbatului rănit a publicat pozele pe Internet şi acolo aruncă vina pe fiul viceprimarului comunei, Ioan Corobuţă.

„Nu am vrut să postez aceste fotografii, nu am fost în stare până acum. Încă nu mi-am revenit din şoc, dar vreau să vadă o Românie întreagă cum trăim. Omul din imagine este tatăl meu, el arată astfel pentru că a fost bătut cu cruzime de nişte oameni fără inimă, adică „primarul“ comunei Lungani, Virgil Corobuţă şi băiatul lui, Liviu Corobuţă. Absolut fără niciun motiv i-au dat fără motiv, şi la fel şi pe mama mea, fiind acolo, au bătut-o fără motiv. După toate astea, el crede că nimeni nu poate face nimic şi continuă cu ameninţările, vrea să plătească tot felul de oameni să ne facă rău“, a scris fiica omului din imagini, Andra Scripcariu.

 

Fostul, viceprimar are altă versiune şi spune că fiii lui nu l-au bătut pe omul respectiv.

 

„Fiul meu are casa peste drum de căminul cultural. Sâmbăta trecută, era nuntă la cămin. Deodată, a venit la nuntă tatăl fetei, Florin Lupu, la volanul unei maşini. A intrat cu viteză printre nuntaşi. Era băut, nu este prima oară când conduce băut, are şi dosar penal pentru asta. S-a dat jos din maşină şi a mers la unul dintre nuntaşi l-a pocnit cu pumnul, de două ori. Cel lovit a încercat să fugă, iar Lupu era după el. La un moment dat, Lupu a căzut şi s-a lovit cu capul de ţeava de eşapament a maşinii lui, şi s-a rănit la cap. Fiul meu i-a spus doar să îl lase în pace, însă ne-am trezit apoi că Lupu aruncă cu pietre şi sticle în casa fiului meu“, a spus Ioan Corobuţă, viceprimarul comunei Lungani.

Sursa Ziaruldeiasi.ro

loading...
Advertisements

Related posts

Tineri depistați în trafic fără permis de conducere, la Sirețel și Bălțați

Redacția

Se anunta schimbari si la ISJ Iasi

Oana Cordoneanu

Femeia care şi-a ucis iubitul cu 39 de ani mai în vârstă cu tocătorul de şniţele rămâne în arest

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site