NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Dragnea, atac dur la Iohannis, pe tema plăcuţelor anti-PSD: Să îşi ia numărul acela de înmatriculare şi să şi-l pună pe piept

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a avut un atac foarte dur la adresa şefului statului, după ce preşedintele a vorbit la Consiliul Naţional al PNL despre scandalul plăcuţelor de înmatriculare anti-PSD. Dragnea i-a recomandat lui Iohannis să-şi pună în piept numărul de înmatriculare.

 

Dragnea: „Ce poate să facă el anul viitor, ce poate să spună că a făcut ca preşedinte? Eventual poate să îşi ia numărul acela de înmatriculare şi să şi-l pună pe piept. Noi o să îi spunem că nu îi dăm. Nu a făcut nimic ca preşedinte. S-a făcut de râs. Dacă ăsta este nivelul la care el a dus funcţia prezidenţială, este foarte grav. Pentru ţară este foarte grav“, a afirmat liderul PSD.   Liviu Dragnea a spus că social-democraţii nu vor rămâne „datori“ la atacuri, după cum îi şttie el pe cei din partidul pe care îl conduce.

„Aşa cum cunosc eu partidul, nu vom rămâne datori. Aia a fost o glumă, cu plăcuţele de înmatriculare. Eu am spus ceva la mitingul ăla: să aibă grijă ce vor face de aici înainte, pentru că vor primi de la noi cel puţin atât înapoi, indiferent ce fac“, a mai spus preşedintele PSD.   Liderul PSD a scris pe o foaie şi : „Iohannis – m…e“. Apoi, acesta a completat şi a scris „minte“. „La ce v-aţi gândit?“, a întrebat, amuzat, Liviu Dragnea.  

Dragnea: Iohannis a ajuns la apogeul ridicolului cu sesizarea la CCR  

Liviu Dragnea susţine că preşedintele Klaus Iohannis a ajuns la „apogeul ridicolului“ cu sesizarea depusă la CCR în privinţa unui conflict preşedinte-premier şi afirmă că preşedintele a ţipat la telefon la premierul Viorica Dăncilă, din cauza rectificării bugetare, în care Administraţiei prezidenţiale i-a fost redus bugetul.  

„În primul rând, Iohannis s-a făcut de râs, s-a umplut de ridicol cu contestarea la CCR cu plecarea în vacanţă”, a afirmat Liviu Dragnea, duminică seara, la Antena 3. El a subliniat că preşedintele Iohannis „a ajuns la apogeul ridicolului”.  

Dragnea a relatat că a vorbit vineri cu Viorica Dăncilă, care i-a spus că îl va suna pe preşedinte, „deşi nu era nevoie”, pentru a-i spune că îşi deleagă atribuţiile pentru a gestiona treburile curente ale Guvernului, nicidecum atribuţiile de premier, aşa cum au făcut şi Victor Ponta, Sorin Grindeanu şi Mihai Tudose când au fost premieri.   

„Iohannis a fost informat de nişte securişti din Guvern sau nu ştiu de cine că doamna prim-ministru a numit premier interimar. Doamna prim-ministru mi-a spus că principala supărare a fost rectificarea bugetară şi a ţipat de mai multe ori la telefon. Nu e nimic nou. S-a întâmplat şi când a fost vizita în Israel, pe acelaşi ton. Şi că o să spună la Bruxelles, la NATO, că nu mai poate merge“, a susţinut liderul PSD. 

Sursa Adevarul.ro

FOTO Inquam Photos

Advertisements
Loading...

Related posts

BEC: 45,92% – prezența la vot la închiderea urnelor. „Rezultatul nu mai poate fi schimbat, Traian Băsescu se întoarce la Cotroceni”

Redacția

Florin Constantinescu crede că Republica Moldova a făcut un pas istoric prin apropierea de Uniunea Europeană (VIDEO)

Redacția

Puteți desena sau scrie mesaje pe buletinele de vot! În ce condiții rămân valabile

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site