NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Vicele Axinte ia o decizie controversată, peste Consiliul Local. Program limitat la ștrand pentru copiii din Centrele de Plasament

Viceprimarul Municipiului Pașcani respectă parțial hotărârile legislativului local. Săptămâna trecută, când aleșii locali au aprobate noile tarife pe care trebuie să le achite o persoană care merge la Ștrand, au fost stabilite și categoriile de persoane care beneficiază de acces gratuit la ștrand.

Din aceastea fac parte copiii sub 7 ani, cei instituționalizați, veteranii de război și persoanele cu handicap.
Minunea a ținut doar câteva zile. Astăzi la audiențele ținute la Primărie de viceprimarul Vasile Axinte s-a prezentat administratorul Centrului de Plasament “Mihail Sadoveanu” din Pașcani, pentru a afla condițiile în care copiii instituționalizați au acces la ștrand. Răspunsul oferit de viceprimar ne-a fost dezvăluit de purtătorul de cuvânt al Primariei:“Cererea dumnealor a fost acceptată, fiind propusă intrarea gratis la Ștrand a grupurilor de copii de zece persoane alături de un însoțitor, între orele 09.00 și 12.00”, ne-a declarat Paul Apostol.
Asta deși prin hotărârea aprobată săptămâna trecută copiii instituționalizați au liber acces, așa după cum au decis consilierii, iar timpul petrecut de ei în incinta ștrandului nu este limitat în nici un fel. Pentru a fi lăsați să intre gratuit ei trebuie să prezinte adeverința sau carnetul de elev.
Despre cum înțelege viceprimarul să respecte deciziile aleșilor locali cu siguranță nu mai este nimic de spus! Am încercat în această după amiază să obținem din partea dumnealui un punct de vedere legat de această decizie, dar nu a răspuns apelurilor telefonice repetate.
Citește și: {loadposition articlescategoryload}

  
Advertisements

Related posts

La aproape trei decenii de la începere: Hidrocentrala de la Paşcani, terminată doar cu bani europeni

Redacția

Astăzi la audiențe. Un pășcănean dorește să scape de stâlpul de curent electric ce se află în mijlocul curții sale

Răzvan Grecu

Viceprimarul Vasile Axinte a demisionat din cauza inspectorilor ANI!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site