NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Vezi aici la ce licee au fost repartizați elevii din Pașcani!

Astăzi s-au făcut publice listele cu repartizarea la licee, pentru elevii care au susținut Evaluarea Națională. Între 19- 23 iulie vor fi rezolvate situațiile speciale apărute după repartizarea computerizată a elevilor care nu și-au depus dosarele de înscriere la termen, a celor care nu au dat examenul, dar și a celor care nu au fost repartizați. 

 La Colegiul Național „Mihail Sadoveanu” s-au făcut șase clase pentru elevii care intră la liceu. Sunt două de Filologie, una de Matematică- Informatică, două de Științe ale Naturii și una de Științe sociale. Colegiul Tehnic de Căi Ferate „Unirea” are două clase pentru profilul Economic, una de Comerț, una de Electric, una de Științe ale Naturii și trei de Mecanică.

Liceul Tehnologic „Mihai Busuioc” are o clasă de Electromecanică și una de Electronică Automatizări, iar Liceul Tehnologic Economic „Nicolae Iorga” are două clase cu profilul  Turism și alimentație. La Liceul Teoretic „Miron Costin” sunt două clase de Științe ale Naturii, una de Filologie, una de Matematică informatică și una de Științe Sociale.

Vezi aici la ce liceu au fost elevii repartizați: admitere.edu.ro 

loading...
Advertisements

Related posts

Clubul Copiilor Pașcani și-a deschis oficial porțile pentru un nou an școlar

Oana Cordoneanu

Fost director și profesor al Colegiului „Mihail Sadoveanu” s-a stins din viață. Înmormântarea va avea loc mâine

Oana Cordoneanu

„Dis-moi dix mots…” şi fii cel mai bun dintre cei buni. Vezi despre ce este vorba!

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site