NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Vești despre Peng Shuai. Președintele CIO a avut o convorbire video de jumătate de oră cu sportiva chineză

Președintele Comitetului Internațional Olimpic (CIO), Thomas Bach, a purtat o convorbire telefonică video de o jumătate de oră cu jucătoarea chineză de tenis Peng Shuai, a anunțat duminică forul de conducere al Jocurilor Olimpice, informează CNN.

Jucătoarea de tenis l-a acuzat de viol la începutul lunii pe un fost înalt oficial al Partidului Comunist chinez, iar de atunci a dispărut subit din viața publică, existând temeri în legătură cu soarta ei. La presiunile internaționale, propaganda regimului de la Beijing s-a străduit în ultimele zile să arate că sportiva este bine și este activă, însă autenticitatea imaginilor apărute cu ea nu a putut fi verificată, așa că suspiciunile internaționale au rămas.

La convorbirea video au asistat și președinta Comisiei pentru sportivi, Emma Terho, precum și Li Lingwei, reprezentantul CIO în China. CNN precizează că nu a avut acces la înregistrarea video.

„La începutul convorbirii telefonice de 30 de minute, Peng Shuai a mulțumit CIO pentru preocuparea sa în legătură cu persoana sa”, potrivit comunicatului CIO. Ea a explicat că este în siguranță și este bine, se află la domiciliul ei din Beijing, dar ar dori să i se respecte intimitatea în acest moment.

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Moroșanu, după eșecul de la Chicago: Sunt scârbit, e a doua oară când mi se fură meciul!

Redacția

Directorul de la CSM Pașcani s-a îmbolnăvit subit, după 50 de zile de concediu de odihnă

Răzvan Grecu

O nouă surpriză: Abandon și în cea de-a doua semifinală la Linz. Cu cine se va duela Jaqueline Cristian

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site