RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

CSM Pașcani – Sănătatea Darabani, de la orele 17.00. Meciuri interesante în weekend în ligile inferioare din județ

Echipa locală de fotbal, care activează în Liga 3, dispută astăzi o nouă partidă pe teren propriu. De la orele 17.00 aceasta întâlnește pe stadionul municipal echipa Sănătatea Dărăbani.

 

  

 Jucătorii de la CSM țintesc astăzi prima victorie , după înfrângerile din primele două etape și egalul din runda precedentă.

 În Liga a IV-a, duminică, 16 septembrie, sunt programate câteva meciuri importante.  Unirea Ruginoasa – Victoria Lețcani, Moldova Cristești – A.S. Poly 2014 Iași, Știința Miroslava II – Unirea Mircești. Meciurile încep de la orele 12.00.

 Liga a V-a, seria a III-a, programează tot duminică un derby de tradiție. Este vorba despre întâlnirea dintre Voința Moțca și Biruința Miroslovești. Meciul începe de la orele 11.00.

Romwatt Hărmănești – Spicul Heleșteni, CSM II Pașcani – Activ Valea Seacă, Siretul Stolniceni Prăjescu – Viitorul Brăiești, Avântul Tătăruși – Viitorul Muncel, sunt alte partide ale acestei runde.

Related posts

Scandal înainte de debutul JO 2020. Responsabilul cu ceremonia de deschidere a fost demis din cauza unei glume legate de Holocaust

Redacția

VIDEO. Portar de 88 de ani la o echipă de fotbal din Țara Galilor. Alan este îngrijorat că în ultima vreme a devenit „cam lent”

Redacția

A IX-a ediție a Galei Sportului Pășcănean. Intră să vezi cine va fi premiat

Ema Roman
Încarcă...