NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Vasile Dîncu, întrebat ce-l recomandă pentru Ministerul Apărării: Am făcut stagiul militar, am lucrat în domeniul strategiilor, să zicem așa/ Un ministru civil se ocupă, până la urmă, de proiecţia apărării în societate

Social-democratul Vasile Dîncu afirmă, întrebat ce anume îl recomandă pentru a deţine funcţia de ministru al Apărării Naţionale, că a făcut stagiul militar, studii privind strategiile, dar şi o „revistă de cultură şi gândire strategică”. „Generalii se ocupă de tactică şi de strategia de război şi un ministru civil se ocupă, până la urmă, de proiecţia apărării în societate, de cultura de securitate”, adaugă Vasile Dîncu.

„Ne-am angajat cu toţii ca să punem oameni cu un CV foarte bun şi cu experienţă”, a declarat Vasile Dîncu, luni seară, la Digi 24, referindu-se la viitorii miniştri din guvernul format de PSD, PNL şi UDMR.

Întrebat, în acest context, ce anume îl recomandă pentru a deţine funcţia de ministru al Apărării Naţionale, Vasile Dîncu a enumerat stagiul militar, care în vremea tinereţii sale era obligatoriu, dar şi studii pe care le-a făcut în domeniul apărării şi faptul că a „construit o revistă de gândire strategică”.

„Eu sigur că nu sunt militar sau nu am fost militar pentru zona apărării, dar am lucrat în domeniul strategiilor pentru… să zicem aşa, cultură de securitate, am scris studii despre chestiunea asta, am făcut stagiul militar şi asta ar putea să fie o condiţie.

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Raed Arafat: La incidenţa de doi la mie, anumite activităţi se rezervă numai vaccinaţilor şi ne întoarcem la situaţia care a fost înainte de 1 august

Redacția

Claudiu Năsui: Florin Cîţu îşi dezvăluie strategia post-moţiune. După ce trece, el se va agăţa de scaunul de premier şi „vom fi într-un interimat foarte lung”

Redacția

Ludovic Orban: Înțelegerea era ca eu să fiu șeful partidului, iar Florin Cîțu premier, apoi șeful BNR după Mugur Isărescu/ Un personaj foarte important din România a decretat ca Orban să nu mai fie preşedintele PNL

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site