RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Vacanţa de Sf. Maria a adus la spital ieşeni drogaţi cu cocaină

Doi bărbaţi au ajuns la spital în ultimele zile din cauza drogurilor. Un bărbat în vârstă de 36 de ani, venit în vizită în ţară din Irlanda, a avut nevoie de îngrijire medicală după ce a intrat în sevraj din cauza dependenţei de cocaină şi heroină.

După ce a fost stabilizat, acesta a fost dus la Institutul de Psihiatrie „Socola“ pentru tratament specializat.

  

Un alt bărbat, în vârstă de 47 de ani, de pe Strada Podişului (zona Galata) a fost adus la spital din cauza unei intoxicaţii puternice cu cocaină. „Pacientul în vârstă de 36 de ani a fost diagnosticat cu dependenţă de droguri şi a fost dirijat către Institutul de Psihiatrie pentru a primi îngrijirea necesară, iar celălalt pacient, în vârstă de 47 de ani, făcuse o intoxicaţie acută cu droguri şi avea ritmul cardiac accelerat“, a precizat profesorul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD. Bărbatul de origine irlandeză va mai rămâne o perioadă sub supraveghere medicală, în schimb celălalt a refuzat continuarea investigaţiilor şi a părăsit spitalul.

Sursă www.ziaruldeiasi.ro

Related posts

O treime dintre români s-ar vaccina împotriva noului coronavirus (STUDIU)

Redacția

Spitalul Municipal aşteaptă oferte pentru două contracte de servicii

Ema Roman

Noi relaxări de la 1 august: Festivaluri cu 75.000 de participanți, nunți cu 400 de invitați testați, vaccinați sau trecuți prin COVID

Redacția
Încarcă...