RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Utilaje de deszăpezire patrulează pe drumurile naționale și județene

 Ninsorile din aceste zile nu au dat mari bătăi de cap drumarilor. Utilajele de deszăpezire au fost scoase pe drumurile naționale și cele județene încă de la primele ore ale dimineții. 

 

  

Atât pe drumurile naționale, cât și pe cele județene s-a acționat cu sărărițe și s-a împrăștiat material antiderapant.„Noaptea trecută a început să ningă în jurul orei 23.00. De atunci, și până dimineață la ora 7.00, s-a acționat cu cinci utilaje cu material antiderapant, cu sare și clorură de calciu. În momentul de față nu sunt probleme. Tot carosabilul este umed, se circulă în condiții bune, s-a acționat toată noaptea”, ne-a declarat Vlad Simon, șef district Drumuri și Poduri Pașcani.  

 Situația a fost similară și pentru aria drumurilor județene: “Am intervenit încă de dimineață, de la ora 04.00 cu utilajele cu 14 sărărițe la nivelul întregului județ. Am patrulat să îndepărtăm stratul subțire de zăpadă care se afla pe carosabil pentru a evita formarea poleiului. Nu am fost atenționați cum că ar fi probleme. Suntem în continuare în alertă pentru atenționarea care mai este în vigoare”, ne-a declarat Daniel Minciuna, directorul Directiei Județene de Administrare a Drumurilor și Podurilor Iași.

 Previziunile celor de la Administrația Națională de Meteorologie (ANM) arată ca în continuare sunt posibile ninsori și depuneri de polei, iar drumarii s-au conformat și mențin utilajele din dotare pe sectoarele de drum care le administrează. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Ședință ordinară de CL cu 8 puncte pe ordinea de zi

Redacția

Ploi în toată ţară şi temperaturi scăzute în weekend

Redacția

23 de persoane au ajuns la Spitalul Municipal mușcate de câini. 10 dintre ele sunt din Pașcani

Oana Cordoneanu
Încarcă...