RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

USR critică achiziția celor 600 de mașini BMW de la compania prietenului lui Klaus Iohannis: ”Există trecute specificații absurde ale licitației care asigură că nicio altă marcă nu poate concura la nivelul prețului”

USR a criticat, printr-un mesaj publicat vineri seară, pe Facebook, achiziția celor 600 de mașini BMW de către compania omului de afaceri apropiat de Klaus Iohannis, despre care G4Media a relatat aici și aici.

USR critică și faptul că există trecute ”specificații absurde ale licitației (de exemplu, cutie de viteze cu minimum 8 trepte), care asigură că nicio altă marcă nu poate concura la nivelul prețului”.

  • ”În timp ce Coaliția PSD-PNL îi sărăcește pe români, prietenul președintelui Klaus Iohannis a câștigat licitații în valoare de 233 de milioane de lei doar anul acesta. Ultima licitație câștigată: Poliția Română cumpără 600 de mașini BMW de la compania prietenului lui Klaus Iohannis, cu fonduri europene. Există trecute specificații absurde ale licitației (de exemplu, cutie de viteze cu minimum 8 trepte), care asigură că nicio altă marcă nu poate concura la nivelul prețului.
    O singură ofertă primită. Coincidență: de la prietenul lui Klaus Iohannis”, a transmis USR pe pagina de Facebook.

Citește și…

Disclaimer: G4Media nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Acesta este un ajutor de stat mascat care distorsionează piața de media și este inacceptabil.

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Leo Strizu și motivul bizar pentru care și-a dat demisia de la FCSB

Redacția

David Popovici, la a doua victorie în Cupa României / A câştigat proba de 200 m liber

Redacția

Republica Moldova solicită urgentarea extrădării lui Ilan Şor, însă nu exclude ca acesta să-şi ispăşească pedeapsa în Israel

Redacția
Încarcă...