RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

UPDATE Fostul fotbalist Dănuț Lupu a fost adus în țară. A fost preluat de polițiști de la Aeroportul Otopeni

UPDATE Fostul fotbalist Dănuț Lupu a fost adus în țară și preluat de polițiști de pe aeroportul Otopeni.

știrea inițială

Dănuț Lupu (56 de ani) a fost condamnat la 7 luni și 10 zile de închisoare cu executare, după ce a fost prins în timp ce conducea fără permis. El se întoarce din Dubai duminică, în jurul orei 15:00, urmând să fie preluat de pe Aeroportul Otopeni de polițiști pentru a fi dus în arest.

  

Dănuț Lupu etra plecat din țară cu familia și a anunțat că va reveni în România, după ce a primit comndamnarea. El a dezvăluit că va ispăși jumătate din pedeapsa dictată de instanță: va sta în spatele gratiilor aproximativ 3 luni și jumătate.

Fostul fotbalis a fost condamnat la șapte luni și zece zile de închisoare cu executare, dar a făcut apel. În cele din urmă, lui Lupu i s-a respins solicitarea astfel că a fost nevoit să revină în țară și se predea.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

DOCUMENT Proiectul rectificării bugetare: deficitul bugetar va ajunge la 7,13% din PIB, deși la finalul lunii octombrie era de doar 4%. Fondul de rezervă primește peste 700 de milioane de lei

Redacția

Riscul de război nu e acoperit de majoritatea asigurărilor: Care sunt efectele și de ce e mai bine totuși să ai o asigurare de viață ori pentru casă decât nimic

Redacția

Un nou record de cazuri zilnice de COVID-19 și de decese în Rusia

Redacția
Încarcă...