RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie

Unui controversat fermier din Tătăruși i s-a scos la licitație frigiderul Arctic

Situaţie jenantă pentru Vasile Giurgiuveanu, un fermier din Tătăruşi care ajunge periodic în paginile ziarelor din cauza conflictelor în care este implicat. Fost lider al PDL din această comună, Giurgiuveanu este executat silit, un executor judecătoresc scoţându-i la licitaţie, pe 20 iulie, un frigider Arctic, o canapea şi o garnitură de mobilă de dormitor, totul la preţul de 2.200 lei, sumă ce reprezintă 50% din valoarea de evaluare a acestora.

 

Vânzarea are loc în contul unei datorii de 4.390 lei către o femeie din comună căreia, în 2010, i-a luat recolta de pe teren. Giurgiuveanu, recidivist, a fost condamnat la un an şi opt luni de închisoare, cu suspendare, pentru furt calificat, fiind obligat să-i achite lui Veronicăi Buha contravaloarea recoltei.

  

Giurgiuveanu a mai fost condamnat pentru ultraj şi sfidarea organelor judiciare, cel mai recent scandal în care a fost implicat fiind o sezizare pe care făcut-o procurorilor împotriva unor şefi din APIA Iaşi pe motiv că unul dintre ei a încasat în fals subvenţii din fonduri europene. (I.C.)

Sursa www.topiasi.ro

Related posts

Pensiile majorate se plătesc începând de astăzi

Redacția

De luna viitoare, APIA poate da bani în avans fermierilor ieşeni

Redacția

Turist: „Prețurile la Mamaia, ca la Ibiza”. Unde s-a mutat polul aglomerației pe litoral

Redacția
Încarcă...