NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Un Tir a derapat din cauza poleiului. Circulația autovehiculelor de peste 7,5 tone restricționată pe traseul Târgu Frumos – Pașcani – Moțca

Ninsoare continuă să dea bătăi de cap șoferilor. Un Tir încărcat cu marfă a derapat în timp ce cobora panta Gâștești. Șoferul spune că nu avea viteză, cauza fiind poleiul.

 

Autotrenul a intrat cu roțile din partea dreaptă în șanț și blochează circulația pe sensul de coborâre. În zonă sunt așteptate echipajele de la Districtul de Drumuri pentru a ajuta la scoaterea tirului.

  

În urmă cu câteva minute a fost dată o dispoziție în ceea ce privește șoferii mașinilor de mare tonaj. Autoritățile au decis ca vehiculele mari să staționeze până când atenționarea de viscol se sfârșește. În acest sens ei nu pot efectua ruta Târgu Frumos-Pașcani-Moțca.

În același timp, prefectul județului Iași a suplimentat echipele care verifică autovehiculele de transport marfă sau persoane.

“Am dispus să fie suplimentate echipele care verifică autovehiculele de transport marfă sau persoane. Am primit sesizări de la ieșeni că astfel de autovehicule provoacă problemele pe drumurile din județ din cauză că nu ar fi echipate corespunzător pentru această perioadă. Echipele de control vor fi compuse din reprezentanți ai Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier, ai Autorității Rutiere Române, ai Consiliului Județean Iași și ai Inspectoratului de Poliție Județean. Se va verifica starea tehnică a autovehiculelor, dar și dacă acestea sunt echipate corespunzător pentru a circula pe drumurile publice în condiții de iarnă”, a declarat Marian Grigoraș prefectul județului Iași.

 

 

 

 

 

Advertisements

Related posts

Asasinat ca-n Mafie la Iaşi. Şapte criminali trimişi în judecată dintr-un singur foc de Parchet

Redacția

Accident grav în această dimineață în Iaşi: Doi morţi. Ac oprit la 140 km/h

Redacția

Reducerea pedepsei pentru deținuții din celule mici

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site