NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Un politist de frontiera din Braila aflat in timpul liber a retinut doua femei care au furat dintr-un magazin

Ieri, în jurul orei 14.20, un poliţist de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila, în vârstă de 38 ani, aflat în timpul liber, a observat două persoane de sex feminin care au ieşit alergând dintr-un Hipermarket în zona cartierului Viziru, din municipiul Brăila.

Cele două erau urmărite de un angajat al complexului comercial, deoarece sustrăseseră mai multe bunuri. Acţionând cu operativitate, poliţistul de frontieră a procedat la urmărirea persoanelor, reuşind la scurt timp interceptarea şi reţinerea acestora.

Concomitent a fost luată măsura apelării numărului unic de urgenţă 112, la faţa locului prezentându-se în scurt timp un echipaj din cadrul  I.P.J. Brăila. Un reprezentant al complexului comercial a recuperat bunurile sustrase, iar cele două persoane au fost preluate de poliţiştii din cadrul I.P.J. Brăila, în vederea continuării cercetărilor, la finalizarea acestora urmând a fi dispuse măsurile legale.

Conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi îl felicită pe poliţistul de frontieră pentru gestul său, apreciind că o astfel de atitudine trebuie să caracterizeze fiecare lucrător din cadrul instituţiei.

TELEM

loading...
Advertisements

Related posts

Adolescentă de 15 ani dispărută fără urmă de 2 zile, nimeni nu știe unde ar putea fi

Redacția

Vreme frumoasă și temperaturi ridicate în aceste zile

Redacția

Hotelierii de pe litoral anunţă că pregătesc deschiderea sezonului, indiferent când va avea loc

Redacția
Încarcă...