NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Un pășcănean cere ajutor financiar pentru a nu fi dat afară din locuință

La Primăria Pașcani au avut loc astăzi audiențe. Cel care s-a ocupat de problemele pășcănenilor a fost primarul Dumitru Pantazi.

 

Printre zecile de pășcăneni prezenți la ușa edilului șef, s-a numărat și Viorel Botezatu. Acesta se plânge de faptul că riscă să fie dat afară din locuința pe care o are închiriată, unde locuiește alături de soție și de fiică. 

  

Este vorba despre o cameră din cămin din cartierul Vatra, locuință închiriată de la omul de afaceri Gelu Costăchescu. Viorel Botezatu ne-a declarat că afaceristul pășcănean îi cere 400 lei pe lună chirie, bani pe care nu are de unde să îi câștige. Mai mult, zilele trecute Gelu Costăchescu i-ar fi transmis faptul că dacă nu plătește banii respectivi îl va da afară .

Disperat, pășcăneanul s-a adresat astăzi primaruluila audiențe, cerându-i un ajutor de urgență. Edilul șef i-a transmi că îl poate ajuta doar cu suma de 200 lei.

Advertisements

Mai mult, bărbatul are și un dosar medical cu care încearcă să se pensioneze pe caz de boală, însă medicii i-au transmis că mai are nevoie de o internare.

Viorel Botezatu se ocupă în special cu vânzarea de ziare pe raza municipiului Pașcani din care câștigă câte 30-40 lei pe lună și alocația fetiței de 200 lei, bani din care cumpără mâncare familiei sale.

Advertisements

15 persoane au fost prezente la ușa edilului șef cu probleme de fond funciar, ajutoare de urgență și locuri de muncă.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements
Advertisements

Related posts

Recrutări pentru Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldeşti

Redacția

Sfinţii Trei Ierarhi: Vasile, Grigorie şi Ioan

Redacția

O femeie din Hălăucești a născut un copil de 6 kilograme

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site