NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Un pășcănean a încercat să se arunce de pe un bloc din zona deal

Un pășcănean a făcut spectacol la înălțime joi noaptea când a vrut să se arunce de pe terasa unui bloc din zona deal. Acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice și a amenințat că se aruncă în stradă. Fără să dea vreo explicație pentru gestul său extrem, Maxim Moroi de 35 de ani a continuat să facă amenințări sub privirile polițiștilor care au fost anunțați de un locatar.

  „În seara zilei de 31 ianuarie, în jurul orelor 23.30, un bărbat de 35 de ani din Pașcani fiind sub influența băuturilor alcoolice, s-a urcat pe tersasa blocului T5 de unde a amenințat că se sinucide. Au fost purtate discuții cu acesta și a fost determinat să renunțe la intențiile sale și pentru faptul că anterior a mai avut tentative de suicid a fost condus la Spitalul de Psihiatrie Socola din Iași unde a rămas internat”, a precizat cms-șef Tiberiu Dogaru, șef adjunct Poliția Pașcani. 

 Gestul bărbatului nu i-a surprins pe polițiști pentru că au mai avut probleme cu acest om si in trecut. În 2012 Maxim Moroi s-a urcat pe un stâlp de înaltă tensiune și atunci a amenințat că se omoară. În anul 2011 a încercat să se spânzure, dar spre norocul său, funia s-a rupt.

Advertisements
  

 „Un bărbat de 35 de ani din Pașcani a fost adus de poliție de pe un bloc unde se urcase în scop autolitic și încerca să se arunce de pe acea clădire. A fost coborât de un echipaj de poliție și adus în Compartimentul de Primire Urgențe de unde a fost dirijat conform procedurilor la Clinica de Psihiatrie Socola pentru că astfel de persoane trebuie evaluate din punct de vedere psihiatric. De multe ori tentativele autolitice au la bază o afecțiune psihiatrică și nu este diagnosticată încă”, a declarat dr.Diana Acsinte, director medical Spitalul Municipal Pașcani.

Advertisements

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Acţiune în târgul de la Şcheia

Redacția

DEPISTAT ÎN TRAFIC CU PERMISUL SUSPENDAT

Redacția

Dosar penal pentru un șofer depistat conducând un auto sub influența băuturilor alcoolice

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site