NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Monden

Un nou loc de atracție pentru copiii din municipiul Pașcani (P) (FOTO)

Spaţiul de joacă pentru copii, „Căsuța cu povești” şi-a deschis astăzi porțile. Acesta este situat în interiorul magazinului Lorimer din piața deal.

 

 Topogan, trambulină, căsuţe pentru cei mici , playstation, Xbox, precum și multe jucării, toate acestea doar pentru copiii care vin la „Căsuța cu povești”. Părinții care își aduc micuții aici pot să își petreacă timpul liber la „Braseria Pintilie”, aflată în aceeași zonă cu spațiul de joacă, unde pot servi cafea, ceai, pizza sau prăjituri.

  

De supravegherea celor mici se ocupă un personal calificat, experimentat în lucrul cu copiii.  „Căsuța cu povești” este  dedicată copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 12 ani. Cei sub 3 ani pot veni însoțiți de părinții, jumătate de oră de joacă costă 3 lei, iar accesul săptămâna aceasta este gratuit.

Copiii sunt aşteptaţi la „Căsuța cu povești” de marți- vineri, între orele 12.00-21.00, iar sâmbătă și duminică de la 10.00-21.00. Aici se organizează petreceri pentru evenimentele din viața lor : zi de naștere, onomastică și orice tip de moment important care trebuie sărbătorit. Pentru rezervări sunați la nr. de telefon 0769. 071.303- Ionuț Varvaroi.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Pășcănean producător muzical, oferă sprijin tinerilor talentați, aflați la început de drum

Ema Roman

Un deputat pășcănean îşi face campanie printre îndrăgostiţi

Redacția

Cel mai a șteptat film biografic al anului a intrat în cinematografele românești

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site