NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Un nou “DA” hotărât în cadrul unei cununii civile deosebite la Mogoşeşti

O nuntă ca în poveşti începe cu un “DA” sincer rostit de cei doi indrăgostiţi , iar momentul în care vor semna pentru prima dată cu  noul nume are nevoie de un cadru cu adevărat special şi unic.

 

  

Asta s-a întâmplat şi ieri în spaţiul amenajat de către Primăria Mogoseşti-Siret, special pentru tinerii îndrăgostiţi care doresc să-şi unească destinele într-un loc de poveste. Tinerii însurăţei şi-au dorit să reînvie tradiţia şi s-au îmbrăcat în costume populare, atent alese.   Mireasa a purtat pe cap o superbă cunună cu flori.

Este foarte frumos, ne bucurăm că în sfârşit şi cei de aici, din sat se pot bucur de o nouă locaţie, mai ales că primăria este amplasată la marginea pădurii, aşa că ne bucurăm, într-adevăr. A fost o investiţie bună pentru săteni, şi pentru cei care vor să îşi oficializeze într-un mediu frumos. Noi, practic am vrut şi prin costumul nostru tradiţional să reînviem tradiţiile, mai ales că la sate ar trebui să se reîntoarcă un pic la partea de tradiţie, fiind un legământ care este cel mai important în viaţă. Aşa că da, este foarte frumos şi ne bucurăm că am putut să facem într-o zi în care a ţinut şi vremea cu noi. Mulţumim mai ales celor care ne-au sprijinit, şi da, şi autorităţilor. Domnul primar are o voce frumoasă, ne-a cântat şi < La mulţi ani!>, aşa că mulţumim mult“, susţin cei doi îndrăgostiţi.

Este cel de-al treilea  eveniment care a avut loc în acest minunat loc, şi se pare că proiectul iniţiat de edilul local, se bucură de un succes care este lăudat de ţoti cei din comuna Mogoşeşti-Siret, şi nu numai. 

“Modernismul din zilele nostre m-a determinat să fac ceva inedit pentru aceşti tineri minunaţi din comunitatea locală, ai comunei Mogoşeşti-Siret, inclusiv aştept şi din alte comunităţi pentru o mutaţie simplă, şi oficiem cununii într-un cadru atât de ambiant şi plăcut aici, în comuna noastră. Voi mai avea surprize şi pe viitor în ceea ce îi priveşte pe tineri, şi cu drag îi încurajez, şi îi aştept în minunata pădure, fostă Călugăra din Muncelul de Sus” , ne-a declarat Damian Butnariu, edilul comunei Mogoşeşti-Siret.

Se pare că primarul Damian Butnariu a găsit reţeta ideală pentru a-i surprinde într-un mod absolut plăcut pe tinerii îndrăgostiţi din comunitatea sa. El a promis că pregăteşte şi alte surprize, însă deocamdată nu a vrut să divulge nimic.

Advertisements

Related posts

Hotărâre CNSU. Guvernul a modificat din nou numărul maxim admis de nuntași și invitați la botez

Redacția

Teodor Mărieş, Asociaţia 21 Decembrie 1989, despre inculpările în Dosarul Revoluţiei: „Sunt criminali. Au murit 900 de oameni şi mii au fost răniţi”

Redacția

Aeroportul Iasi a fost gazda unui workshop european despre siguranță în aviație La eveniment au participat specialiști din domeniul aviației din șapte tari

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site