NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Un nou centru de recoltare în Pașcani! Laboratorul BIOCLINICA, creat după standarde europene

Din 20 iulie, la Pașcani există un nou centru de recoltare, cu servicii medicale de laborator la standarde europene și costuri accesibile tuturor.

Laboratoarele BIOCLINICA oferă pășcănenilor accesul la o paletă largă de investigații de hematologie, biochimie, imunologie, microbiologie, alergologie, biologie moleculara, genetica moleculara, toxicologie și anatomie patologică.

  

Diferența față de alte centre de recoltare, constă în aparatura ultramodernă, cele peste 60 de laboratoare partenere dar și apartenența la concerne externe cu renume, cum sunt Labor Limbach-Germania și Cerba-Franța. Totodată, cei peste 22 de ani experiență în domeniu își spun cuvântul și aduc BiOCLINICA în topul firmelor de profil de pe piața autohtonă.

De asemenea, clinica oferă servicii medicale de laborator și prin intermediul sistemului de asigurări medicale de stat, în baza trimiterii de la medicul de familie și specialist.

Cei interesați de astfel de servicii, pot apela cu încredere la acest nou centru din Pașcani, situat pe strada Mihail Kogălniceanu, bloc J. Telefon 0332/730.100.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Ședință la Cotroceni pe tema măsurilor de gestionare a epidemiei

Redacția

Cardul de sănătate devine obligatoriu de miercuri, 1 iulie, pentru unele servicii medicale

Redacția

Rompak a sponsorizat lucrările de renovare la secția de Pediatrie a Spitalului Municipal

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site