NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Regia de termoficare reușește să achite, fără penalități, factura de gaz metan

Conducerea regiei locale de termoficare trage din greu pentru a achita până la intrarea în sezonul rece tot debitul înregistrat către furnizorul de gaz metan. Doar în primele luni ale anului a fost achitată o sumă de 31 miliarde de lei.

 

Șefii regiei sunt mulțumiți de faptul că reușesc să asigure din încasări și subvențiile de la Primărie plata gazului metan. O altă mulțumire este legată de faptul că în acest an nu au fost achitate penalități către E-on Gaz, cum s-a întâmplat în anii trecuți.

Am plătit 31 miliarde lei, iar Consiliul Local ne-a plătit ca și subvenție 800.000. Anul trecut am plătit penalități conform contractului către E-ON Gaz, în valoare de 1,6 miliarde iar în acest moment nu am plătit nicio penalitate pentru că ne ținem de plata datoriilor, să nu treacă de termen”, ne-a declarat Gelu Nedelcu, directorul RAGCL Pașcani.

Furnizorul de agent termic mai are de achitat 18 miliarde de lei către E-on Gaz, pe care speră să îi onoreze până la începutul lunii octombrie.

Noi avem o relație foarte bună cu E.ON Gaz și pentru că avem o datorie destul de mare la ei, am reușit să obținem niște condiții de eșalonare a datoriilor. În acest moment datoria pe care o avem către E.ON Gaz este de 1,8 milioane, adică 18 miliarde în bani vechi”, a mai declarat directorul RAGCL.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Instituțiile statului, informate despre abuzurile ApaVital de la Pașcani

Marius Parteni

Proprietarii de terenuri cer de la Primărie pământul reținut ca urmare a aplicării coeficientului de diminuare

Marius Parteni

La ce preţuri puteţi cumpăra carnea de miel din pieţele şi supermarketurile

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site