RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Pe cine căutau cei doi indivizi care au aruncat acid pe fața unui bărbat?

De multe ori, prostituatele care isi tradeaza pestii primesc o pedeapsa ce nu poate fi vreodata uitata: fata le este stropita cu acid, iar asa ajung sa fie desfigurate pe viata.

 

In Romania sunt putine cazuri de acest gen, cu toate ca in tari precum Italia, Spania, Olanda si nu numai aceasta practica este destul de des intalnita in lumea mafiei.

  

Cine s-ar fi asteptat vreodata ca la aproape 50 de kilometri de centrul Iasului, in comuna Vladeni, sa se recurga la un asemenea gest? Probabil ca nimeni, insa s-a intamplat.

Joi, in jurul orei 17:00, la usa unui barbat care locuieste la etajul doi intr-un bloc din satul Vladeni au batut doi tineri. Cand Constantin Botezatu a deschis usa, unul dintre cei doi tineri a aruncat inspre fata lui cu o substanta chimica ce parea a fi acid, dintr-un borcan.

Acum intreaga comunitate este socata si nu intelege cum s-a putut intampla asa ceva. Vecinii barbatului cred ca la mijloc este vorba despre o incurcatura.

“Omul asta nu a facut rau la nimeni niciodata. Nu ar fi avut nimeni vreun motiv sa-i faca rau. Eu urcam spre apartament, iar el cobora in fuga. L-am intrebat ce a patit, era ud pe haine si avea un ochi alb. Mi-au spus ca doi tineri au aruncat cu acid pe el”, a spus o vecina de-a barbatului. Constantin Botezatu a fost transportat la spital de urgenta, iar politistii au inceput o ancheta.

Premeditare in toata regula

Politistii din Iasi au deschis un dosar penal si fac cercetari. Pana acum, se pare ca exista un cerc de suspecti, insa cei doi tineri nu au fost gasiti. Intrebarea de pe buzele tuturor este aceeasi: Cine era vizat de atacul mafiot? Surse din cadrul anchetei au precizat ca de mai multe zile cei doi tineri s-ar fi perindat prin zona blocurilor din Vladeni.

Mai mult decat atat, cu o zi inainte de atac, cei doi indivizi au batut la usa lui Constantin Botezatu si au intrebat de o alta familie. Cei doi indivizi au analizat foarte bine imprejurimile si s-au ferit cat de mult au putut de camerele video din zona. Blocul in care locuia Constantin Botezatu este supravegheat de o camera video amplasata la intrarea din fata, iar usa de intrare din spatele blocului era legata cu sarma. Cei doi indivizi au dezlegat usa din spate si pe acolo au intrat pe casa scarii tocmai pentru a scapa de camerele video.

“La noi in scara usa din spate era legata cu sarma. Am inchis-o noi, locatarii, pentru ca mai intrau diverse persoane sa-si faca nevoile. Cei doi care au dat cu acid au intrat pe acolo, nu pe usa din fata pentru ca avem o camera video”, a completat unul dintre locatari.

 articolul integral pe www.bzi.ro

Related posts

Medicii ieșeni anunță o creștere de peste 30% a cazurilor de depresie și anxietate în timpul pandemiei de COVID-19

Redacția

A început sezonul țânțarilor. Cum ne protejăm de aceste insecte

Redacția

Raed Arafat anunță relaxarea regulilor pentru înmormântare: Este un ordin emis de Ministerul Sănătății, care trebuie ajustat

Redacția
Încarcă...