RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Teren de sport pentru elevii școlii „Alexandru Ioan Cuza” din Ruginoasa, inaugurat la începere de an școlar

Clopoțelul a sunat astăzi și în comuna Ruginoasa la Școala Gimnazială „Alexandru Ioan Cuza”. O dată cu debutul noului an școlar, la Ruginoasa s-a inaugurat și noul teren de sport.

 

  

Începând de anul acesta copii de la școala Gimnazială „Alexandru Ioan Cuza” își pot desfășura activitățile sportive pe noul teren de sport sintetic. „Vă invit să tăiem panglica noului teren de sport. Teren finanțat de Consiliul Local. Această realizare a fost posibilă prin bună voința domnului primar și acordul CL Ruginoasa”, a declarat directorul Școlii Gimnaziale „Alexandru Ioan Cuza”, Irina Dodu.

La deschidere au participat și primarul comunei Ruginoasa Dănuț Nechifor și inspectorul școlar Cristinel Iordăchioaia. „Acum, la început de an vreau să vă urez dragi copii, multă sănătate, un an foarte bun. Profesorilor și învățătorilor, un an cu mult succes la învățătură pentru ca acești copii să ajungă oameni importanți în viață”, a declarat primarul comunei.

Îmbrăcați în uniforme, sarafan albastru și ciorapi albi, cămăși albe și pantaloni negri, copiii au pășit încrezători astăzi în noul an școlar. Cu flori colorate în mâini și cu obrajii roșii aceștia păreau nerăbdători să ajungă în clase.

„Vă rog să îmi permiteți să citesc câteva gânduri din cuvântul transmis de Inspectoratul Județean Iași cu prilejul debutului anului nou școlar. «Dragi elevi, dragi părinți, dragi colegi, în fiecare toamnă prima zi de școală este trăită cu emoție sinceră de către fiecare dintre noi, fiind un moment al începutului și al reîntâlnirii cu prieteni și profesori dragi. Pentru micii școlari din clasa pregătitoare este momentul unic în care pășesc sfioși, nerăbdători, curioși, pe treptele unei școli, primele trepte ale revenirii lor. Tuturor, dragi școlari, vă doresc un an școlar rodnic, în care vă doresc să învățați lucruri noi, să vă redescoperiți pasiunile, să aveți alături de voi oameni dăruiți, care să vă susțină astfel încât să vă bucurați de reușitele voastre»”, a declarat inspectorul școlar Cristinel Iordăchioaia.

Related posts

Poetul Emil Brumaru vine astăzi la Colegiul “Sadoveanu”

Redacția

Important pentru elevii de clasa a V-a și a IX-a de la Colegiul Național “Mihail Sadoveanu” Pașcani

Teona Gherasim

Listele cu elevii repartizaţi la liceele din Paşcani şi Târgu Frumos

Redacția
Încarcă...