NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Condițiile lui Danu când a trecut la PNL: Referendum pe tema apei și consultarea cetățenilor, înainte de luarea deciziilor

Consilierul local Ioan Danu a pus două condiții candidatului PNL pentru Primăria Pașcani, la momentul la care s-a hotărât să intre în echipa liberală. Într-o recentă emisiune la postul de televiziune Actualitatea Tv, acesta a dezvăluit public care sunt acestea.

Advertisements

 

 

  

Danu dorește să fie clarificată problema operatorului de apă, o mai mare transparență în cheltuirea banului public și relația cu cetățeanul. ”Motivele pentru care am decis să mă alătur echipei PNL sunt următoarele: Primul este legat de organizarea unui referendum pentru ca populația să se pronunțe asupra viitorului ApaVital și ARSACIS la Pașcani. Al doilea este legat de transparența publică. Vreau ca cetățenii să fie consultați în luarea tuturor deciziilor importante pentru viitorul municipiului”, a subliniat Ioan Danu.

Alesul local s-a aflat printre consilierii opoziției care au semnat pentru organizarea unui referendum prin care populația să fie consultată cu privire operatorul ApaVital și ARSACIS. Inițiativa s-a lovit de refuzul celor din PSD și a primarului Dumitru Pantazi.

Advertisements
Advertisements

Related posts

Probleme de mediu: Deșeuri aruncate în zona fostei gropi de gunoi. Șefii Primăriei acuzați că încalcă legea!

Marius Parteni

BILANȚ DE PARLAMENTAR – Deputat Sorin Iacoban (PSD)

Redacția

Edilul Paşcaniului a prins frica cetăţenilor. Iată de ce!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site