NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Regional

Un ieșean iritat la culme s-a apucat să amenințe pe Facebook. Totul a izbucnit de la o plângere penală formulată de victimă (Exclusiv)

Un individ va fi nevoit să dea ochii cu magistrații ieșeni, după ce a fost acuzat că i-a adresat amenințări unei persoane, prin intermediul rețelei de socializare Facebook. Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pe Mihai Sebastian Sârbu, sub acuzația de răzbunare pentru ajutorul dat Justiției. Anchetatorii spun că întreg scandalul a izbucnit de la o plângere penală formulată de victimă pe numele ieșeanului

Un individ iritat s-a apucat să amenințe o persoană prin intermediul rețelei de socializare Facebook. Scandalul a pornit de la o plângere penală formulată de victimă pe numele ieșeanului. Acum, individul va fi nevoit să dea socoteală în instanță.
Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis recent în judecată pe Mihai Sebastian Sârbu, sub acuzația de răzbunare pentru ajutorul dat Justiției. Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Ulterior, magistrații vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Mihai Sebastian Sârbu, acuzat de procurorii ieșeni de răzbunare pentru ajutorul dat Justiției

Oamenii legii spun că Mihai Sebastian Sârbu (31 de ani) a intrat în vizorul lor în urmă cu aproximativ un an.

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

A murit Sorinel Talif, prodecanul Facultății de Mecanică din cadrul Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași

Redacția

Un ieșean a mers la o petrecere cu Diana Șoșoacă și s-a ales cu o amendă! Transmisiune live pe Facebook, când bărbatul cânta la microfon. „Pe oamenii sistemului i-a deranjat persoana doamnei senator” FOTO / VIDEO

Redacția

Florin Cîțu se încurcă în declaraţii atunci când a fost întrebat de documentul emis de Cancelarea Prim-Ministrului

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site