RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Un hotel din Ljubljana va scoate la licitație patul pe care a dormit Cristiano Ronaldo

Un hotel din Ljubljana va scoate la licitaţie în scopuri caritabile patul pe care a dormit starul fotbalului Cristiano Ronaldo săptămâna trecută, relatează luni site-ul 24ur, scrie EFE, preluată de Agerpres.

Conform site-ului, prezenţa jucătorului portughez în capitala Sloveniei, unde a participat la un meci amical, a provocat „o adevărată Ronaldomania”.

Numeroşi fani au căutat să urmărească fiecare pas al fotbalistului în încercarea de a se apropia pentru a-i cere un autograf sau a face o fotografie cu el.

„Vedeta şi-a dezamăgit fanii evitând acele încercări şi părăsind Slovenia la scurt timp după meciul disputat pe 26 martie, pe care slovenii l-au câştigat cu 2-0”, arată site-ul citat.

  

Având în vedere marea popularitate a fotbalistului, hotelul Gran Plaza din Ljubljana, unde a fost cazată echipa portugheză, a decis să scoată la licitaţie patul lui Ronaldo pentru un preţ de pornire de 5.000 de euro.

Licitaţia va avea loc la sfârşitul lunii aprilie, iar fondurile strânse v

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Prima reacție a Moscovei după atacul asupra mall-ului din Kremenciuk

Redacția

Scholz: Orașul ucrainean Irpin „este un simbol al cruzimii inimaginabile” și al „violenței fără sens” / „Distrugerea brutală din acest oraș este un memorial – acest război trebuie să ia sfârșit”

Redacția

Fosta jucătoare de fotbal Georgiana Onea a decedat la vârsta de doar 21 de ani

Redacția
Încarcă...