RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Pericol de escaladare în Orientul Mijlociu: Un general iranian de rang înalt ar fi murit într-o lovitură israeliană asupra Damascului / Consulatul Iranului ar fi fost distrus în întregime

O lovitură aeriană a Israelului asupra capitalei siriene Damasc l-a ucis pe generalul iranian Mohammad Reza Zahedi, un comandant de rang înalt al forței de elită „Quds” a Teheranului care anterior a comandat și alte ramuri ale Gărzii Revoluționare iraniene, scrie Reuters, citând o sursă din cadrul forțelor de securitate siriene.

Cladire prabusita in cartierul Mazzeh din DamascFoto: Ammar Safarjalani / Xinhua News / Profimedia Images

Informația vine în contextul în care mass-media iraniană a transmis luni că o clădire aflată în apropierea ambasadei Iranului la Damasc s-a prăbușit după ce a fost lovită luni de un atac aerian al Israelului. Deși informația a fost transmisă de majoritatea presei de la Teheran, aceasta nu a oferit mai multe detalii privind atacul.

  

Agenția SNN a transmis anterior că locuința ambasadorului iranian și consulatul iranian din Damasc ar fi fost de asemenea vizate de lovituri.

SANA, o agenție de presă a statului sirian, a afirmat că o clădire a suferit pagube majore și că alte clădiri aflate în apropierea sa au fost de asemenea avariate, această sursă afirmând că clădirile se aflau în cartierul Mezzeh din apropierea Damascului.

Mohammad Reza Zahedi era unul dintre comandanții de rang înalt ai „Quds”,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Dragnea: PSD este predat total lui Iohannis de actuala conducere. În 2017 au fost presiuni să fie pus premier Vasile Dîncu

Redacția

Află hobby-urile de top care te fac mai inteligent

Redacția

Iohannis, discuții cu directorul AIEA privind siguranța și securitatea facilităților nucleare

Redacția
Încarcă...