NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Un consilier local este indignat de cum sunt tranportați beneficiarii ajutorului social

Trăim în secolul XXI, transportul public în comun evoluează, însă nu și pentru cei care beneficiază de ajutorul social. Oamenii sunt duși la muncă în tractoare cu remorcă, fără ca cineva să atragă atenția la încălcarea Codului Muncii.

 

Sorin Olariu a surprins în imagini o astfel de întâmplare pe care a semnalat-o pe o rețea de socializare, indignat fiind de lipsa atitudinii din partea primarului municipiului.

  

Oameni , animale sau gunoaie ?

In campania electorala ,intrebat fiind , ce va face cu cainii comunitari, domnul primar ne spunea ca domnia sa iubeste mai mult oamenii decat animalele.

Eu stiu ,ca sunt legi ,care reglementeaza transportul animalelor cat si a persoanelor , ceea ce nu se reflecta in fotografiile facute de mine in dimineata aceasta – 06.10.2016.
Intrebare : Ce se transporta cu acest utilaj , oameni ,animale sau gunoaie?

Un utilaj al Primăriei transporta beneficiarii legii 416, respectiv ajutor social. Nu mi se pare normal ca acei oameni să fie duși așa, ca pe niște cartofi sau ca pe niște animale”, ne-a declarat Sorin Olariu.

Postarea acestuia pe o rețea de socializare a stârnit revoltă și în rândul oamenilor, care și-au spus părerile mai mult sau mai puțin pertinente.

Advertisements

Related posts

Pădurile din județ vor fi regenerate cu peste 1 milion de euro

Redacția

Nevoiţi să corecteze o hotărâre adoptată ilegal

Răzvan Grecu

Pantazi se joacă cu promisiunile pe marginea construcției noului cimitir!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site