NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Un consilier local atacat de câini maidanezi în timp ce se plimba cu copilul prin centrul Pașcaniului! Acesta îi cere demisia primarului Dumitru Pantazi!

Câinii fără stăpân dau, în continuare, bătăi de cap administrației publice. Prezența lor pe străzile Pașcaniului a fost reclamată, în dese rânduri, de cetățeni, ca fiind un real pericol atât pentru adulți cât și pentru copii.

 

 

  

 

Ieri seară, un consilier local a publicat, pe o rețea de socializare, o filmare în care era atacat de o haită de câini. Liberalul Andrei Rîznic ieşise la plimbare cu familia sa, şi câţiva priteni în zona BCR, când a observat mai mulți câini care se comportau agresiv față de trecători. Când s-a deplasat spre ei, pe spațiul verde alăturat băncii, câinii s-au repezit la el. Momentul a fost filmat de alesul local cu telefonul mobil și postat pe o rețea de socializare alături de un text în care cere demisia primarului Dumitru Pantazi.

„Uitați dragi pășcăneni în mijlocul orașului, miezul zilei, ce se poate întâmpla în Pașcaniul lui 2017. La 10 m de copiii care se jucau liniștiți, este o haită de aproximativ 10 câini care poate ataca oameni și copii nestingheriți…Sunteți cel mai inconștient primar din lume, domnule Pantazi…dați-vă odată demisia până nu se vor întâmpla nenorociri din cauza incompetenței și nepăsării dvs.” a postat Rîznic.

În ciuda faptului că subiectul câinilor comunitari a fost dezbătut în fiecare campanie electorală din ultimii 15 ani, acesta este în continuare de actualitate, iar rezolvarea problemei nu se întrevede prea curând.

Advertisements

Related posts

Sistemul informatic al ANAF este suprasolicitat: Activitatea s-ar putea bloca si s-ar putea pierde date

Redacția

Declarațiile primarului nu coincid cu realitatea din teren! Locatarii unui bloc așteaptă în frig un sprijin!

Marius Parteni

Probleme cu iluminatul public pe strada Grădiniței și E. Stamate!

Diana Marcu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site