NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Un autocar cu 52 de persoane a intrat într-un stâlp de electricitate în Vama Albița

Un autocar cu 52 de pasageri a fost implicat, duminică, într-un accident rutier la ieşirea din Vama Albiţa, la faţa locului intervenind două echipaje de pompieri din cadrul Secţiei Huşi a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

  • „Secţia de pompieri Huşi a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD tip B2 şi echipaje specializate, la un accident rutier produs la ieşirea din Vama Albiţa. În accident a fost implicat un autocar în care se aflau 52 persoane. La sosirea echipajelor de intervenţie s-au găsit un autocar avariat şi un stâlp de electricitate rupt. Până la sosirea pompierilor, pasagerii din autocar se autoevacuaseră. Una dintre persoanele aflate în mijlocul de transport, o femeie în vârstă de 68 ani, a necesitat îngrijiri medicale, dar după primirea primului ajutor, aceasta a refuzat transportul la Spitalul Municipal Huşi. Din rezervorul autocarului se scurgea combustibil, astfel că pompierii militari au luat măsuri pentru oprirea scurgerilor, asigurând în acelaşi timp măsurile PSI spec

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Tensiuni în PNL pe tema numelor de miniştri din Guvernul Ciucă. Ultimele modificări

Redacția

Video viral! Ce a putut face un bărbat pe o stradă inundată a stârnit hohote de râs

Redacția

fanatik.ro: Ciolacu aruncă la PNL cartoful fierbinte al miliardelor pentru plafonare. Marii câștigători pe piața de energie. „România este cel mare cazino din UE”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site