NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Un arbitru pășcănean pe lista celor mai buni asistenți din județ în anul 2013

 În ultima ședința a Asociației de Fotbal Județene Iași, ce a avut loc în data de 14 decembrie la sediul instituției din Iași, unde au participat 55 de reprezentanți ai cluburilor afiliate a fost făcută o propunere interesantă.

 

Reprezentantul celor de la CSM II Pașcani a cerut șefului arbitrilor, Vlad Ciobanu, să prezinte un clasament al celor mai buni arbitrii din turul de campionat.

Astfel, zilele trecute pe site-ul AJF Iași a fost postat acest clasament. Un pășcănean se află pe lista celor mai buni asistenți, vorbim despre Tudor Cornea, arbitru de categoria a II a, ce are doar 20 ani.

Clasamentul s-a făcut în funcție de evoluția arbitrilor în turul de campionat, pregătirea fizică etc.

La categoria arbitri centrali pe primul loc s-a situat Giorgel Iacob din Iași, urmat de Ciprian Aelenei și Alexnadru Rotaru. La categoria arbitri asistenți pe primul loc se află Andrei Diaconu, urmat de Andrei Dandu, Cătălin Chislea, Cosmin Hodea și Tudor Cornea.

”Sunt fericit pentru că am primit acest premiu,înseamnă foarte mult pentru mine și reflectă munca depusă pe parcursul anilor. Activez ca arbitru asistent din anul 2010,iar scopul este să ajung la un nivel cât mai ridicat. Asta depinde numai de mine. Anul acesta am șansa de a fi propus pentru monitorizare la Liga a III a sau să merg la examen, dar e în funcție de cât de bine mă voi pregăti fizic și mai ales teoretic”. ne-a declarat Tudor Cornea

 Citește și {loadposition articlescategoryload} – Shortcut

Advertisements

Related posts

Final de competiţie la Tenis de Câmp! Iată câştigătorii!

Ema Roman

În această duminică va avea loc prima ediție a Olimpiadei Sportului Pășcănean

Răzvan Grecu

Cupa “Dan Sălceanu” la fotbal, sâmbătă 29 august, pe stadionul CSM

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site