NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Măsuri organizatorice pentru creșterea încasărilor la Sala Tineretului din Târgu Frumos

Primăria Târgu Frumos face ordine în privința activităților sportive de la Sala Tineretului din localitate. Asta după ce, conform primarului Ionel Vatamanu, încasările sunt la nivelul cheltuielilor salariale ale personalului responsabil de activitate.

  

 

Primarul localității a anunțat în ședința Consiliului Local de ieri că la sala de sport au fost achiziționate camere de supraveghere. Există bănuiala că nu toți cei care foloseau sala și achitau pentru accesul în ea.

”Încasările de acolo sunt la nivelul cheltuielilor, poate cu câteva zeci de lei mai mari. Am montat camere de supraveghere și așa vom ști câți intră și cum. Veți vedea, o să avem excedent acolo la finele anului”, a declarat Ionel Vatamanu, primarul orașului Târgu Frumos.

 O altă măsură organizatorică luată a fost alocarea unui număr de ore gratuite săptămânal unităților de învățământ și altor instituții. În aceeași ședință de CL a fost aprobat și proiectul.

Astfel, Școala Garabet Ibrăileanu beneficiază de 10 ore/săptămână, Liceul Teoretic Miron Costin – 2 ore, Garda II Intervenție Pompieri – 4 ore, Clubul de tenis – 2 ore, Poliția Locală – 2 ore, Poliția Orașului Târgu Frumos – 2 ore.

În afara acestora, toți cei care vor să utilizeze sala de sport, vor achita o taxă pe oră.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Micii fotbaliști de la ”Miron Costin”, campioni județeni la Cupa Tymbark, under 8

Redacția

Se reia Liga a III-a: CSM joacă mâine cu Sporting Liești!

Răzvan Grecu

Trofeul Municipiului la automobilism s-a încheiat. Cine sunt câștigătorii?

Irina Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site