RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ucrainenii anunță eliminarea lui „Adam cel Groaznic”, unul dintre cei mai temuți lunetiști ai armatei ruse

​Forțele armate ucrainene au anunțat că l-au eliminat pe „Adam cel Groaznic”, unul dintre cei mai temuți lunetiști ai armatei ruse, acesta luptând anterior în Donbas și Siria.

Lunetistul rus „Adam cel Groaznic”Foto: Telegram

Anunțul a fost făcut pe canalul său de Telegram de un ofițer al armatei ucrainene, cololelul Anatoli Stefan, cel care a mai anunțat și lichidarea unor comandanți ruși precum atamanul cazac Alexandr Kalnițki sau colonelul Alexei Șarov, comandantul celei de-a 810-a Brigade de Gărzi a armatei ruse.

  

Judecând după imaginile distribuite de Stepan, lunetistul a servit anterior în Batalionul Sparta creat de separatiștii pro-ruși din Donbas în 2014, după anexarea ilegală a Crimeii de către Moscova.

Ofițerul ucrainean mai notează că „Adam cel Groaznic” a fost în cele din urmă „denazificat și demilitarizat oficial”. Stepan își încheie postarea cu tradiționalul „Slava Națiunii și moarte dușmanilor!”.

Lunetistul rus a luptat într-un batalion notoriu pentru brutalitatea sa

Ca membru al Batalionului Sparta, lunetistul cunoscut după porecla sa a fost sub conducerea lui Arsen Pavlov, notoriul criminal de război căruia președintele rus Vladimir Putin i-a decernat postum luna trecută „Ordinul Curajului” al Federației Ruse.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Ciucă: Tinerii sunt inima și viitorul României. Să nu uităm rolul pe care îl au în societate

Redacția

Bilanțul oficial al civililor ucraineni uciși în războiul declanșat de Vladimir Putin / Cifrele ar putea fi mult mai mari

Redacția

VIDEO Zelenski le cere rușilor să îl oprească pe Putin: „E singura persoană din Rusia care își dorește războiul mai mult decât viața”

Redacția
Încarcă...