NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Fapt diversNațional

Ubisoft introduce NFT-uri în jocuri – Acestea sunt informațiile până acum

Unul dintre cei mai mari și mai importanți producători de jocuri video, Ubisoft, a fost mereu un vizionar și deschizător de drumuri! Printre primii jucători din domeniu care au susținut tehnologia blockchain și care au testat jocuri cripto, Ubisoft face pasul următor implementând în viitorul apropiat NFT-uri .

Pentru că noțiunea este extrem de nou apărută și nu toată lumea este familiarizată, este important să deslușim ce înseamnă mai exact noțiunea de NFT.

În limba engleză aceasta abreviere vine de la “non fungible token” și sunt niște active care au valoare și sunt folosite în zona finanțelor descentralizate.Mai concret, NFT sunt niște tokenuri sau criptomonede, diferind de criptomonede prin aceea că nu sunt efectiv monede digitale ci pot fi o piesă de artă sau o proprietate, și nu pot fi schimbate pentru nimic altceva.

Acestea sunt în întregime virtuale, la fel cum sunt jetoanele de poker la cazinourile online sau creditele bonus și rotirile la alte cazinouri, cum ar fi NetBet.

Advertisements
  

La fel cum un bilet de avion care are toate informațiile dumneavoastră personale trecute pe el, nu poate fi schimbat pe o sumă de bani sau alte bunuri de valoare, și NFT-urile au această proprietate de unicitate și valoare verificabilă exclusiv printr-un blockchain.

Unsplash

NFT în jocurile online cât de curând!

Din ultimele informații, anumite state deja tastează versiunea beta a NFT-urilor pusă la dispoziție de bisoft jucătorilor care au vârsta legală, adică peste 18 ani. Platforma se numește Quartz și se dorește extinderea serviciului cât mai rapid în întreaga lume. Totul este bine pus la punct în colaborarea cu blockchainul Tezos și, conform părerilor avizate, NFT-urile Ubisoft, numite ”digits” vor fi disponibile în multe jocuri pe viitor.

Momentan Ubisoft Quartz nu este disponibil în România dar planul de dezvoltare schițat pe o durată de patru ani va include, probabil, și țara noastră cât de curând.

Unsplash

Prin marcarea bunurilor digitale, dacă aceste proiecte vor evolua așa cum este prevăzut, cel mai probabil în următorii ani nu vom mai putea vorbi despre piratarea jocurilor digitale.

Este prematur să discutăm despre o stabilitate a acestor produse digital nou apărute. Multă publicitate se învârte în jurul lor pentru că multe unme mai din diverse domenii au intrat în jocul acesta din variate motive.

Unele platforme de acest tip care utilizează NFT au momentan interdicție în  anumite țări deoarece reglementările în vigoare nu le acoperă într-un cadru bine stabilit. Practic nu este clar încă dacă acest nou produs ar intra sub incidența jocurilor de noroc și, automat, sub jurisdicția autorităților de profil din fiecare țară.

Advertisements

La prima vedere orice operator de jocuri de noroc cu un renume solid la nivel internațional ar putea avea în vedere implementarea tehnologiei NFT pentru a oferi jucătorilor săi motivație și posibilități de câștig noi. Pare a fi un dar pentru companiile creatoare de jocuri de noroc și pentru platformele online de profil, pentru că NFT aduc un plus evident în domeniul ideal al jocului.

Fiți pregătiți pentru ceea ce urmează și analizați opțiunile din ce în ce mai variate și ofertante care se prefigurează în viitorul apropiat în atâtea domenii interconectate și susținute de tehnologie!

Advertisements
Advertisements

Related posts

Formula 1: Max Verstappen, pole-position în MP al Canadei / Fernando Alonso, pe doi

Redacția

Şeful statului a promulgat Legea care creşte numărul membrilor CNCD

Redacția

Premierul Ciucă s-a întâlnit cu o delegaţie a Senatului SUA. Discuţiile au vizat investiţiile în energie şi securitatea României

Redacția
Încarcă...