RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Zeci de persoane au murit după ce au consumat alcool contrafăcut la Istanbul

Cel puţin 22 de persoane au murit şi 16 sunt în stare critică în spital după ce au consumat alcool contrafăcut la Istanbul, a anunţat vineri biroul guvernatorului local, adăugând că patru persoane au fost arestate în acest caz.

Autorităţile turce au intensificat recent acţiunile care vizează contrabanda cu alcool înainte de sărbătorile de Anul Nou, efectuând numeroase operaţiuni la nivel naţional care vizează vânzători şi distribuitori, relatează Reuters.

Într-un comunicat, biroul guvernatorului din Istanbul a declarat că 11 din cei care au murit erau cetăţeni străini şi la fel cinci dintre cei spitalizaţi. În total, 46 de persoane au fost spitalizate pentru intoxicaţie cu alcool.

Putin susține că nu are timp pentru internet. Le-a cerut rușilor „să nu evadeze din realitate în metavers”

  

17 Dec, 22:00 | Știri externe

Actrița Charlotte Arnould: „Am fost violată de Gérard Depardieu”

17 Dec, 18:51 | Știri externe

Un bărbat din Florida s-a urcat într-un avion, purtând o lenjerie intimă de damă pe față în loc de mască

17 Dec, 18:19 | Știri externe

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a impus taxe mari pe alcool. Impozitul pe băutura tradiţională raki, o băutură alcoolică cu gust de anason, a crescut vertiginos în ultimul deceniu.

Preţurile băuturilor alcoolice în pieţe, restaurante şi baruri au crescut în ultimele luni din cauza taxelor mari şi a creşterii inflaţiei.

Economiştii au afirmat că impozitarea excesivă a alcoolului va încuraja oamenii să consume produse contrafăcute sau să fabrice băuturi acasă,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Rusia plusează agresiv, în lipsa ”răspunsurilor concrete”: ”Occidentul a exacerbat tensiunile, încălcând obligațiile sale și bunul simț”

Redacția

Slovacia introduce carantina obligatorie de 14 zile pentru călătorii care sosesc în țară

Redacția

ANALIZĂ. Cum a ajuns Austria marioneta Rusiei și de ce reușește Moscova să facă jocurile la Viena

Redacția
Încarcă...