NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Profesori din Turcia interesați de viața administrativă şi cum se face politică la Pașcani

Un grup de profesori din Turcia au sosit la Paşcani într-un proiect european de tip Erasmus + iar cu această ocazie, gazda lor i-a adus şi într-o vizită la Primăria municipiului.

 

  

 

 

Este vorba despre 6 specialişti de la o şcoală din Turcia, cu acelaşi profil ca al Şcolii Gimnaziale Speciale Paşcani, veniţi la noi într-un schimb de experienţă. Gabriela Nedelcu în calitate de director al unităţii de învăţământ este cea care se ocupă de aceştia timp de o săptămână când  vor merge în vizită la Universităţile din Iaşi şi vor avea ocazia să cunoască câteva lucruri care ţin de specificul zonei.

Pentru că abia au ajuns în oraş, astăzi grupul a mers într-o vizită la Primăria Paşcani unde a fost întâmpinat de purtătorul de cuvânt al instituţiei şi Mirela Ancuţa, inspector în cadrul Compartimentului  Sport, Cultură, Culte.

După un scurt tur aceştia au fost invitaţi în sala multifuncţională şi cea de consiliu unde s-a discutat despre istoricul clădirii şi alte detalii legate de administraţie şi politică.

 

Menţionăm faptul că, timp de cinci zile specialiştii turci vor participa efectiv la activități de recuperare și terapie desfășurate în lucrul cu elevii, la nivelul școlii gazdă şi la alte şcoli speciale din judeţul Iaşi.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Profesorii cu note sub 5 la titularizare, daţi afară? Sindicatele îi dau ministrului Andronescu cu metodologia peste cap

Redacția

Datele la care vor avea loc simulările evaluării naţionale și bacalaureatului

Redacția

Muzeul groazei de la Universitatea Medicină. „E înfricoşător pentru cei care vin şi n-au legătură cu domeniul medical“

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site