RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Trotuare pierdute-n stradă din lipsa bordurilor! Asfaltările continuă!

 

Asfaltările pe străzile și aleile din municipiu continuă. Primarul Dumitru Pantazi a fost astăzi din nou în teren și s-a fotografiat alături de muncitorii care execută aceste lucrări.

  

Pozele au ajuns pe pagina sa de Facebook sub forma unei postări, în care edilul anunță că s-au executat lucrări în parcările și drumurile de legătură din străzile 1 Decembrie 1918 și Mihai Eminescu.

„Asa după cum am menționat și în alte postari, astăzi echipele de muncitori au demarat lucrările de asfaltare în mai multe zone din oraș, în special parcarile si drumurile de legatura intre străzile 1 Decembrie si Mihai Eminescu. Continuam cu turnare asfalt, după ce au fost ridicate la cota capacele de canal, si in zona Vatra pe străzile Walter Maracineanu, Locotenent Ionescu si Ciprian Porumbescu. Iar pe lista de modernizare si asfaltare mai sunt si alte zone. Trebuie menționat că si echipele de muncitori de la Gospodărie Comunală continuă plimbările”, a scris primarul Dumitru Pantazi.

Totuși lucrările de asfaltare par a fi făcute în bătaie de joc. De exemplu, trotuarele de la intersecția străzilor Sportului și Camil Petrescu au ajuns să fie, după asfaltare, totuna cu străzile, deoarece s-a omis montarea bordurilor.

 

 

Related posts

Program special la instituțiile publice din Pașcani, de Revelion

Irina Gherasim

Modernizarea pieței vale: Unde și de ce s-a blocat proiectul (VIDEO)

Redacția

Conferință PNL Pașcani: Liberalii cer măsuri urgente pentru amenajarea cimitirului (VIDEO)

Redacția
Încarcă...