RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Trei premii speciale obținute de trupa “Fenomenalii” Pașcani, la Festivalul Hai la Teatru – Iași

A douăsprezecea ediție a Festivalului Concurs  “Hai la teatru!”, organizat de Teatrul pentru Copii și Tineret Luceafărul Iași, a adus trei premii speciale trupei “Fenomenalii” de la Liceul Teoretic “Miron Costin” Pașcani, trupă coordonată de profesor Elena Dăscălița.

 

  

Un premiu special a fost acordat întregii trupe pentru Autenticitate, iar alte două premii, unul de interpretare masculină și unul de interpretare feminină, acordate lui  Mihnea Botezatu, în rolul Conului Bîrzoi și Loredanei Pleșca, în rolul Coanei Chirița din piesa cu același nume, de Tudor Mușatescu, o adaptare a autorului după piesa cu același nume scrisă lui Vasile Alecsandri.  Pentru Mihnea Botezatu premiul special obținut e o confirmare a pasiunii pentru teatru, din clasa a noua și până acum de când activează în trupă, el obținând alte trei premii de interpretare.

Festivalul a avut ca întotdeauna o participare numeroasă, 727 de elevi, din 53 de trupe având 80 de profesori coordonatori și s-a desfășurat pe durata a două zile, pe 20 si 21 martie.

Related posts

Centru Cambridge la Pașcani. Cursuri de limba engleză pentru toate vârstele

Teona Gherasim

Ce decizii a luat ministrul Educației după consultările cu sindicatele. Schimbări la Bacalaureat, admiterea în licee și educația elevilor cu nevoi speciale

Redacția

Şapte universitari ieşeni, atac la ministrul Educaţiei. Folosirea ghilimelelor, capăt de acuzare

Redacția
Încarcă...