NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Trei incendii la Târgu Frumos

Secția de Pompieri Târgu Frumos a intervenit aseară la trei incendii, două de vegetație și unul la o locuință.

Începând cu ora 18:30, Secția de Pompieri Târgu Frumos a acționat în localitatea Bălțați, comuna Bălțați, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu produs la vegetația uscată. În urma incendiului au ars aproximativ 20 de hectare de vegetație uscată. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise.

Advertisements

Începând cu ora 18:30, Secția de Pompieri Târgu Frumos a intervenit în orașul Târgu Frumos, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu produs la vegetația uscată. În urma incendiului au ars aproximativ 1000 metri pătrați de vegetație uscată. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise.

În data de 22.10.2021, ora 00:05, Secția de Pompieri Târgu Frumos a intervenit în orașul Târgu Frumos, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu produs la o casă. În urma incendiului au ars acoperișul pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost coșul de fum amplasat necorespunzător, neizolat termic față de materiale combustibile.

Advertisements
  
Advertisements
Advertisements

Related posts

Târgu Frumos: Eveniment cu ocazia Zilei Culturii Naționale

Redacția

Târgu Frumos: A început modernizarea Compartimentului de Primiri Urgențe

Oana Cordoneanu

„Vocea comunității”, proiect dedicat persoanelor vulnerabile din Târgu Frumos

Redacția
Încarcă...