NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Târgu Frumos: Doi bărbați duși la audieri, după ce au falsificat buletine Covid-19. Unul a fost reținut

Joi, 21 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 4 Poliţie Iaşi au efectuat două percheziţii domiciliare, în oraşul Târgu Frumos, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals şi zădărnicirea combaterii bolilor.

Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în luna iunie 2021, doi bărbaţi ar fi falsificat mai multe buletine de analize COVID 19 şi le-ar fi pus la dispoziţia unor persoane care s-ar fi deplasat în Marea Britanie, în scopul de a fi folosite la controalele de frontieră.

În urma percheziţiilor au fost ridicate mai multe medii de stocare, iar cei doi bărbaţi bănuiţi de comiterea faptei au fost conduşi la audieri.

În baza probatoriului administrat în cauză, un bărbat de 42 de ani a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată.

  

La data de 22 octombrie a.c., acesta va fi prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

Cercetările continuă.

Advertisements

Related posts

Edilul din Târgu Frumos – declarat curat de DNA, după ce a fost monitorizat timp de patru ani! (VIDEO)

Marius Parteni

Gheorghe Tătaru, fostul director al Agenţiei de Mediu Iaşi și fostul primar al orașului Târgu Frumos, declarat incompatibil de ANI

Redacția

Parc pe modelul Palas, în proiect la Târgu Frumos. Investiţia se ridică la peste 300.000 lei (Foto)

Ema Roman
Încarcă...