NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Trei copii din zona Pașcaniului au ajuns la spital după ce s-au ars cu lichid fierbinte

Un moment de neatenție al părinților poate costa scump sănătatea copiilor. Trei micuți au ajuns la spital după ce s-au ars cu lichid fierbinte. Accidentele s-au produs în momente în care cei mici nu au fost supravegheați.

 

 Cei trei minori au ajuns la spital sâmbătă, 27 iulie, aduși cu ambulanța. Primul pacient a fost un băiețel în vârstă de 10 luni, din localitatea Stroiești. Acesta avea arsuri de gradul I și II pe antebrațul drept, pe 5% din suprafața corpului după ce s-a ars cu lichid fierbinte. A primit îngrijirile medicale necesare și a fost trimis la Spitalul de Pediatrie Sf. Maria din Iași.

Tot în cursul aceleași zile a fost adus cu ambulanța un alt copil din Miroslovești, o fetiță în vârstă de 6 ani. Minora avea arsuri de gradul II și III pe 5% din suprafața corpului, pe membrul  inferior drept. Mama copilei a refuzat transferul fetei la Spitalul de Pediatrie din Iași.  La câteva ore distanță, tot sâmbătă 27 iulie un alt copil în vârstă de 2 ani din Tătăruși a ajuns la spital cu arsuri de gradul I și II pe membrul inferior drept. Și acest pacient a fost transferat la Spitalul de Pediatrie Sf. Maria din Iași.

 Medicii spun că neatenţia adulţilor face ca cei mici să ajungă la spital cu suferinţe care în multe din cazuri le vor lăsa urme toată viaţa.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

loading...
Advertisements

Related posts

Pledoarie pentru viata

Redacția

Ploi torenţiale şi vijelii începând din această seară!

Redacția

Indicatoare rutiere ascunse în copaci, în cartierul Aerodrom

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site