RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Trăiește bucuria! Caravana Eu sunt 12 ar putea opri și la Pașcani vara aceasta

Anul trecut, Imnul oficial al suporterilor era fredonat de o țară întreagă. O companie românească a investit timp, energie și resurse financiare într-o Caravană de susținere a fotbalului românesc. O astfel de experință ar putea avea loc și la noi în municipiu în această vară. Primul pas a fost făcut deja.

 

La sediul Primăriei Pașcani a ajuns o ofertă de organizare a unui eveniment unic în municipiul nostru. Evenimentul ar avea loc pe după Zilele Orașului, mai exact în data de 16.07.2017, în intervalul orar 14.00 – 23.00 pe Platoul Primăriei Pașcani, precum și în parcarea laterală.

  

În cadrul Caravanei “Eu sunt 12 – o experiență senzorială și multimedia”, publicul va avea ocazia să privească și să participle la experiențe unice. Este vorba despre realitatea virtual, realitate augmentată, show multimedia, respective lumini și lasere în camionul frigo, amenajat cu bar din gheață, dar și jocuri video pe console.

În afară de aceste aspect, pășcănenii pot participa la jocuri pe suporturi gonflabile, sesiuni foto la diorama și intra într-un glob de ninsoare.

Două nune notorii ale fotbalului românesc se alătură acestei campanii. Fotbaliștii Generației de Aur, Gabi Balint și Bogdan Stelea poposesc în Pașcani, iar cetățenii vor avea ocazia de a-I cunoaște personal.

{jcomments off}

Related posts

Cupa Vikingilor Pașcani! Evenimentul este programat pentru 13 noiembrie 2021

Marius Parteni

Mai sunt câteva ore în care puteți vota favoriții la gala Actualitatea TV

Răzvan Grecu

Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți, la Pașcani

Oana Cordoneanu
Încarcă...