RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Tragic! Fetița de doi ani, diagnosticată cu sindromul post-COVID, internată la Spitalul „Sf. Maria” din Iași, a pierdut lupta cu viața!

Iris Zenayda Ioana Andrei, fetița în vârstă de doi ani, care a fost infectată cu Coronavirus, s-a stins din viață în data de 1 mai 2023. Copila a fost asimptomatică și a dezvoltat sindromul post-COVID care i-a afectat plămânii și ficatul.

Fetița s-a stins din viață după o lună în care a fost internată în trei spitale și a fost văzută de mai mulți medici.

Fetița de doi ani a fost infectată cu Coronavirus, care i-a afectat grav sistemul imunitar

Reamintim faptul că fetița în vârstă de doi ani, în urmă cu o lună, a început să se simtă rău, prezentând anumite simptome, cum ar fi febră și amețeli. I-au apărut pe corp niște pete de culoare albastră, moment în care părinții au dus-o la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc pentru investigații. De acolo a fost transferată la Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan Cel Nou” Suceava și în cele din urmă a ajuns la Spitalul „Sf. Maria” din Iași, unde medicii au descoperit faptul că suferea de sindromul post-COVID.

Mesajele de tristețe au împânzit rețelele de socializare

Suferința familiei este de nedescris. Zeci de oameni și-au exprimat durerea pentru pierderea fetiței și au lăsat mesaje de condoleanțe.

  

„Am pierdut, de 1 Mai, ceva aici, pe pământ, doar ca să câștig în cer. Mai întâi am pierdut un înger de câțiva anișori pentru care inițiasem un apel pentru donare de sânge. A înghițit-o Raiul cu totul. Dragi părinți, este firesc să plângeți azi. Omenește este să vă așezați, câteva zile, săptămâni, poate luni sau ani, vălul tristeții peste inimi. Cine nu ar da în schimb viața sa pentru a o răscumpăra pe a copilului său, suflet din sufletul său?

Dar vreau să știți doar atât, nu ați pierdut în zadar ceva aici, fiindcă, dacă Hristos a murit pentru noi toți, răi și buni, creștini sau atei, mici sau mari, a făcut-o ca noi să nu mai pierim niciodată. Iris este deja ceea ce toți țintim să devenim, meseni la ospățul cel ceresc”.

„Am sperat că îți vei reveni, ne-am rugat toți în speranța că tu, Zeny, îți vei reveni. Ai fost o fetiță luptătoare, ne-ai făcut pe toți să ne rugăm pentru tine. Ne pare nespus de rău, Zeny, pentru tot. Fii liberă în împărăția lui Dumnezeu și ai grijă de părinții tăi”.

„Ai plecat de lângă noi, îngerașul nostru, ai lăsat o durere nespusă în sufletele noastre, ale tuturor. Tu ai fost și vei rămâne prințesa noastră. Cu lacrimi în ochi îți dorim o călătorie lină, pe aripi de înger. Zeny, ai să rămâi pentru noi tot timpul vie în suflet și în cugetările noastre. Te-am iubit, te iubim și te vom iubi nespus de mult, îngerașul nostru. Dumnezeu să te ierte și să te păstreze printre îngerașii lui, odihnește-te în pace, Iris Zenayda Ioana, prințesa noastră”.

Medicii de la Spitalul „Sf. Maria” din Iași au făcut tot ce s-a putut pentru a salva viața fetiței de doi ani, dar, din păcate, micuța a pierdut lupta. Iris Zenayda Ioana Andrei a fost adusă la unitatea medicală ieșeană în stare foarte gravă, fiind internată în Clinica de Anestezie și Terapie Intensivă.

sursa wwwbzi..ro

Related posts

Primele trei cazuri de gripă confirmate cu virusul AH1N1 din sezonul rece

Redacția

Sute de infectați cu coronavirus la un ospiciu din Suceava

Redacția

Proiect: Statul ar putea să finanțeze vouchere pentru controale oftalmologice de care să beneficieze elevii din clasele 0-4

Redacția
Încarcă...