NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Tone de gunoaie strânse de pe marginile drumurilor naționale

Romanul este mahnit de masacrul din paduri, injura autoritatile din cauza poluarii dar isi arunca gunoiul la marginea drumului, ca in India.

Lucrătorii Secțiilor din cadrul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Iasi se mobilizeaza de doua ori pe luna sa stranga deseurile aruncate zilnic pe marginile drumurilor naționale, direct din autoturisme, de către conducătorii auto.

Lunar, in Moldova se strang 530 mc de gunoaie fiind alocata suma de 44.000 lei fara TVA doar pentru aceasta operatiune.

De exemplu, pe segmentul Cleja – Faraoani din judetul Bacau, zeci de lucratori s-au aflat astazi pentru a treia zi consecutiv de strangere a deseurilor. Pubelele lasate in parcari sunt folosite de oamenii din zona pentru deseurile din gospodarii.

Daca acestea sunt pline, oamenii le arunca direct in santurile de scurgere a apelor. S-a ajuns ca soferii sa le arunce din mers la marginea drumului fara sa mai opreasca masina pentru a gasi un cos de gunoi.

Probleme mari sunt si in cazul parazapezilor. In urma unei revizii făcute de angajații DRDP Iași s-a constatat că în zona localității Baltati s-au furat 300 de metri de plasa parazapezi și 90 de bare metalice, la Ruginoasa 53 de bare metalice iar la Gastesti 14 bare metalice care susțin panourile parazapezi.

In acest caz a fost sesizata Politia.

sursa www.telem.ro

loading...
Advertisements

Related posts

Ninsori şi intensificări ale vântului în Moldova

Redacția

O adresă a Prefecturii putea fi de bun augur pentru acuzaţii din dosarul Agrocomplex

Redacția

Încă o amânare pentru redeschiderea Ștrandului Municipal. Noul termen sâmbătă 21 iunie! (FOTO)

Răzvan Grecu
Încarcă...