RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Toalete ecologice impracticabile şi infecte, în parcurile din Paşcani

În Săptămâna Altfel, şcolile din oraş au organizat numeroase activităţi, atât în sălile de clasă sau laboratoare, cât şi în afara cadrului formal, prin plimbări în parcuri sau activităţi eco.

 

 

  

Totul sună firesc şi frumos, însă în realitate, imaginile pe care le afişează unele zone din Paşcani, nu numai că nu fac cinste nimănui, dar ar trebui ferite de ochii copiilor. Sau dacă nu astfel, ce să le spui celor mici când ajung în dreptul toaletelor ecologice infecte şi impracticabile, din parc? Uşile larg deschise anunţă clar că nimeni nu se poate apropia. Şi nici nu îndrăzneşte cineva.

Acest lucru a fost sesizat de către o păşcăneancă pe un grup de socializare denumit “Paşcaniul şi problemele sale”. Femeia a publicat un mesaj la care a ataşat două poze cu toaletele din parcul din deal, zona Palatului Cantacuzino. 

“Aceasta saptamana este “scoala altfel” in frumosul nostru parc…au aparut zeci de copii la diferite activitati….Imi cer scuze pentru “impact”dar aceast WC ,este amplasat in partea din deal a parcului,cea din vale este la fel…impracticabil,focar de infectii….Cine ar trebui sa se ocupe de ele??

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Spații scoase la licitație în piața vale, pentru comercianții care își desfășoară activitatea fără contracte de închiriere, pe zona de siguranță impusă de ISU Iași!

Marius Parteni

La 1 martie Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă reia exerciţiul de alarmare a populaţiei „Miercurea sirenelor”

Redacția

Ce trebuie să facă aleșii locali înainte de a vota proiectele pro ApaVital? Răzvan Grecu: să-și ascundă bunurile!

Oana Cordoneanu
Încarcă...