NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Titularizare 2019. Astăzi are loc proba scrisă pentru un post permanent în învățământ

Proba scrisă din cadrul concursului naţional de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în învăţământul preuniversitar, sesiunea 2019, se va desfăşura miercuri, începând cu ora 10.00, în 85 de centre de examen.


Pentru susţinerea acestei probe s-au înscris 27.724 de candidaţi, dintre care 4.740 provin din promoţia de absolvenţi din acest an, potrivit datelor furnizate de secretarul de stat pentru învățământ preuniversitar din Ministerul Educaţiei. Candidații îşi pot valida fişele de înscriere cel târziu până la ora 9,00 dimineaţa. La nivel naţional sunt disponibile 4.319 posturi didactice/catedre vacante pentru angajare pe perioadă nedeterminată. Dintre acestea, 3.091 de posturi didactice/catedre vacante sunt în mediul urban şi 1.228 în mediul rural.

  

Pentru susţinerea probei scrise, candidaţii trebuie să fie prezenţi în sala de concurs cel mai devreme la ora 8,00 şi cel mai târziu la ora 9,00, înainte de comunicarea subiectelor. După primirea subiectelor, durata de redactare a lucrărilor este de patru ore, timp ce poate fi depăşit cu una-două ore doar de candidaţii cu cerinţe speciale. 

Articol integral pe www.hotnews.ro

Advertisements

Related posts

Un pod peste râul Vedea, din Teleorman, s-a prăbușit / Mai multe persoane rănite

Redacția

Românul care la doar 24 de ani are deja două crime la activ. Pe a doua a comis-o în închisoare, cu mâinile goale

Redacția

Veniturile judecătorilor CCR cresc la cer: Valer Dorneanu bate spre un milion de lei pe an. Ce lefuri au ceilalţi magistraţi

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site